Επικαιροτητα

Φιλοζωϊκός: Σκελετωμένο σκυλάκι δίπλα σε κάδο

Σε πολύ κακή κατάσταση συλλέχθηκε από μέλη του Φιλοζωϊκού Τρίπολης σκυλάκι στη μεγάλη ευθεία προς το Αστρος.

Στην ανάρτηση που ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα ο σύλλογος και η οποία συνοδεύεται από βίντεο περιγράφεται απόλυτα η άθλια εικόνα του σκύλου.

Χθες το πρωί ενημερωθήκαμε για ένα σκελετωμένο σκυλάκι που περπατούσε με δυσκολία μέσα στο δρόμο της μεγάλης ευθείας προς το Άστρος με κίνδυνο να προκληθεί ατύχημα. 

Όταν μέλη του συλλόγου πήγαν στο σημείο δεν το βρήκαν. Πιθανότατα να είχε κρυφτεί αφού εντοπίστηκε το απόγευμα ξαπλωμένο και ανήμπορο στον κάδο απορριμμάτων. 

Όταν πλησιάσαμε σήκωσε το κεφαλάκι του βγάζοντας μια δυνατή κραυγή φόβου με όση δύναμη του είχε απομείνει. Είναι πολύ αδύναμος και γεμάτος τσιμπούρια. 

Τώρα φιλοξενείται από το σύλλογο αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες για να μεταφερθεί άμεσα στο κτηνιατρείο για εξετάσεις.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.