Επικαιροτητα

Τζιούμης σε Νίκα: Να κηρυχθεί η Τρίπολη σε έκτακτη ανάγκη

Η δικαστική απόφαση που απαγορεύει στον Δήμο να συνεχίσει να χρησιμοποιεί για την εναπόθεση των απορριμμάτων του τον χώρο στον οποίο τα διέθετε μέχρι τώρα δημιουργεί πολλά προβλήματα.

Τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας 22 Ιουνίου, ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, ο οποίος ζήτησε να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η αρκαδική πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το δελτίο Τύπου της Περιφέρειας, ο δήμαρχος διατύπωσε το συγκεκριμένο αίτημα μετά την έκδοση δικαστικής απόφασης η οποία απαγορεύει στον Δήμο Τρίπολης να συνεχίσει να χρησιμοποιεί για την εναπόθεση των απορριμμάτων του τον χώρο στον οποίο τα διέθετε μέχρι τώρα.

Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στην κατεύθυνση της εξεύρεσης βραχυπρόθεσμης λύσης για το εξαιρετικά μεγάλο αυτό πρόβλημα, προκειμένου να αποσοβηθεί το απευκταίο ενδεχόμενο να γεμίσει σκουπίδια η αρκαδική πρωτεύουσα.

Στην ίδια συνάντηση, πάντως, έγινε συζήτηση και για δύο έργα που ενδιαφέρουν τον Δήμο Τρίπολης και συγκεκριμένα, την βελτίωση της πρόσβασης στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Μαινάλου, καθώς και την κατασκευή πεζοδρομίου που θα εξυπηρετήσει την ασφαλή μετακίνηση των φοιτητών από και προς τις Σχολές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.