Επικαιροτητα

ΟΑΕΔ: Ρεκόρ αιτήσεων για κοινωνικό τουρισμό, βιβλία και κατασκηνώσεις

Ιδιαίτερα αυξημένο ήταν εφέτος το ενδιαφέρον των πολιτών για τα προγράμματα κοινωνικής πολιτικής του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

Οι επιταγές κοινωνικού τουρισμού και αγοράς βιβλίων ήταν στο επίκεντρο ενώ το τρίτο πρόγραμμα (επιταγές παιδικών κατασκηνώσεων) προσέλκυσε σημαντικό αριθμό αιτήσεων, παρά την αβεβαιότητα για την ημερομηνία έναρξης λειτουργίας των κατασκηνώσεων και τις πιθανές επιφυλάξεις για την υποβολή αιτήσεων εν μέσω πανδημίας.

Σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ, το ενισχυμένο και διευρυμένο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού και το πρόγραμμα επιταγής αγοράς βιβλίων έτυχαν καθολικής αποδοχής και σημείωσαν ρεκόρ στον αριθμό των αιτήσεων, ο οποίος αυξήθηκε κατά 104,9% και κατά 52%, αντίστοιχα. Όσον αφορά το κατασκηνωτικό πρόγραμμα, ο αριθμός των αιτήσεων μειώθηκε μόνο κατά 27%.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.