Επικαιροτητα

Έρχονται 800 προσλήψεις σε δήμους και περιφέρειες μέσα στο 2020

Για ολες τις πολιτικές εξελίξεις και το κυβερνητικό έργο μίλησε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, στην εκπομπή “MEGA Σαββατοκύριακο”.

Παράλληλα έκανε λόγω για νέες προσλήψεις σε δήμους και περιφέρειες.

Ο κ. Θεοδωρικάκος, προανήγγειλε 800 προσλήψεις σε δήμους και περιφέρειες το 2020 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις, έκανε απολογισμό του πρώτου έτους της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε συνδυασμό με τις κρίσεις που αντιμετώπισε και σχολίασε τις εξελίξεις στην επένδυση στο Ελληνικό.

Για το νομοσχέδιο με τις διαδηλώσεις είπε: “Οι οργανωμένες κοινωνικές ομάδες έχουν το δικαίωμα έκφρασης και διαδήλωσης. Χωρίς όμως με αυτό να παρακωλύεται η τάξη και η ασφάλεια και να μην ενοχλούνται οι υπόλοιποι πολίτες. Εμείς θέλουμε να γίνονται κανονικά οι διαδηλώσεις χωρίς να ενοχλούνται οι πολίτες, η τάξη και η ασφάλεια”.

Ερωτηθείς για τη χρονική στιγμή που επιλέχθηκε η ψήφιση του εν λόγω νομοσχεδίου και αν αυτό αποτελεί προεκλογική ατζέντα ή αντιπερισπασμό για τις συνέπειες της πανδημίας στην οικονομία απάντησε: “Είμαστε προσηλωμένοι στις συνέπειες της πανδημίας στην οικονομία. Υπάρχει στοχοπροσήλωση στο να κάνουμε τις αλλαγές που πρέπει στην οικονομία, στο κράτος, μέσα από εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης. Πολύ πριν την πανδημία συζητήθηκε στο υπουργικό συμβούλιο το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις. Τώρα απλώς ήρθε χρονικά η σειρά του. Η οικονομία είναι το πρώτο θέμα τόσο για την κοινωνία όσο και για την κυβέρνηση”.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.