Επικαιροτητα

Εντός του μήνα το νέο Εξοικονομώ κατ'οίκον

Για το νέο πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ'οίκον μίλησε, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Ενέργειας, Γεράσιμος Θωμάς στην “Ημερησία” του Έθνους της Κυριακής.

Όπως είπε πρόκειται για ένα μοντέρνο και αρκετά πιο φιλικό πλαίσιο για την ενίσχυση της ενεργειακής αναβάθμισης 60.000 κατοικιών ετησίως. προϋπολογισμού περίπου 8 δισ. ευρώ μέχρι το 2030. Ο κ. Θωμάς εκτίμησε ότι το πρόγραμμα αυτό θα ανακοινωθεί εντός του μήνα.

«Για την επίτευξη των στόχων της εθνικής ενεργειακής μιας στρατηγικής προβλέπεται η ενεργειακή αναβάθμιση 60.000 κατοικιών ετησίως και υλοποίηση περίπου 8 δισ. ευρώ μέχρι το 2030.

Λόγω των απαιτήσεων που δημιουργούνται στο πλαίσιο των πρόσφατων μακροοικονομικών συνθηκών και προβλέψεων επεξεργάζονται ένα μοντέρνο και αρκετά πιο φιλόδοξο πλαίσιο για την ενίσχυση της ενεργειακής αναβάθμισης των κατοικιών για τη μετάβαση σε ένα καθεστώς στήριξης ενεργειακής εξοικονόμησης καθώς και αυτονόμησης.

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.