Επικαιροτητα

Τα αποτελέσματα της Ανάβασης Αχλαδόκαμπου 2020

Η πολυαναμενόμενη έναρξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών αυτοκινήτων έγινε κατά το διήμερο 4-5 Ιουλίου, με την Ανάβαση Αχλαδόκαμπου στην Αργολίδα. 

Το δύσκολο εγχείρημα της πρώτης διοργάνωσης μετά την περίοδο του lockdown ανέλαβε να φέρει εις πέρας με επιτυχία, το Αθλητικό Σωματείο Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου (Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α.).

Η Ανάβαση Αχλαδόκαμπου, πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις τρέχουσες οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τη διεξαγωγή αγωνιστικών δραστηριοτήτων χωρίς επιτρεπόμενη παρουσία θεατών, καθώς και με βάση το εγκεκριμένο Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (Ο.Μ.Α.Ε), όσον αφορά στους αγώνες Αναβάσεων.

Μετά την πρόγευση των Χρονομετρημένων Δοκιμών, που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 4 Ιουλίου, ήρθε η σειρά του αγώνα, που αποτέλεσε το κυρίως κομμάτι του διημέρου, την Κυριακή 5 Ιουλίου. Εντέλει, 52 οδηγοί αγωνίστηκαν στη διαδρομή μήκους 6,2 χιλιομέτρων, που βρίσκεται στην Επαρχιακή Οδό Άργους-Τριπόλεως και αποτελεί τη μεγαλύτερη του Πρωταθλήματος. Από το πρωί, οι καιρικές συνθήκες προβλημάτισαν τους συμμετέχοντες και τους μηχανικούς τους, αφού αν και αρχικά ο καιρός ήταν ηλιόλουστος και η θερμοκρασία υψηλή, ορισμένα σύννεφα έδειχναν πως η βροχή ελλοχεύει. Πράγματι, οι πρώτες ψιχάλες άρχισαν να πέφτουν κατά τη διάρκεια του Β' σκέλους, ενώ στη συνέχεια εντάθηκαν, διαμορφώνοντας σε σημαντικό βαθμό το τοπίο.

 

 

Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.