Επικαιροτητα

Πάτρα: Έκρυβαν μετανάστες σε φορτηγό με καρπούζια (video)

Έκρυβαν μετανάστες σε φορτηγό με καρπούζια για να τους περάσουν παράνομα στην Ιταλία.

Έκρυβαν μετανάστες σε φορτηγό με καρπούζια για να τους περάσουν παράνομα στην Ιταλία.

Οι 20 αλλοδαποί εντοπίστηκαν σε φορτηγό με καρπούζια που θα αναχωρούσε από το λιμάνι της Πάτρας για την Ιταλία, ενώ έγιναν και επτά συλλήψεις.

Στην εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης που διευκόλυνε συστηματικά την παράνομη έξοδο και προώθηση πολιτών τρίτων χωρών από την Ελλάδα στο εξωτερικό, προχώρησε η Αστυνομία. 

Στο πλαίσιο επιχείρησης σε διάφορες περιοχές και ολοκληρώθηκε την Τρίτη στην Πάτρα, συνελήφθησαν επτά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, εκ των οποίων ένας αλλοδαπός, ενώ αναζητούνται άλλα 11 μέλη της (επτά αλλοδαποί και τέσσερις Έλληνες).

Προηγήθηκε ο εντοπισμός 20 αλλοδαπών σε ειδική κρύπτη εντός φορτηγού-τράκτορα με επικαθήμενο θάλαμο ψυγείου, φορτωμένου με καρπούζια, το οποίο θα αναχωρούσε από το λιμάνι της Πάτρας με προορισμό την Ιταλία.

Όπως διαπιστώθηκε, το φορτηγό ήταν δηλωμένο ως ιδιοκτησία ατόμου που έχει αποβιώσει από το έτος 2016.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.