Αστυνομικο Ρεπορταζ

Πάτρα: Δύο νεκροί σε ένα απόγευμα

Δυο νεκροί, είναι ο τραγικός απολογισμός σε δύο διαφορετικά τροχαία δυστυχήματα που σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας, με μικρή χρονική διαφορά, αλλά στην ίδια περιοχή, στα Καμίνια.

 

Το πρώτο τροχαίο σημειώθηκε στις 7 το απόγευμα στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου στο ύψος των Καμινίων, όταν συγκρούστηκαν δυο οχήματα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, το πρώτο όχημα, ένα ΙΧ, οδηγούσε άνδρας που είχε γεννηθεί το 1955 και το δεύτερο, ένα φορτηγό, άνδρας γεννημένος το 1988. Από τη σύγκρουση το ΙΧ εκσφενδονίστηκε σε παρακείμενο τοίχο, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ο 62χρονος οδηγός. Για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου και κατάληξε.

 

Το δεύτερο τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 9 το βράδυ, αυτή τη φορά στην παλαιά Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου, και πάλι στο ύψος των Καμινίων, όπου συγκρούστηκαν δυο οχήματα. Από τη σύγκρουση μια γυναίκα ανεσύρθη νεκρή από τους πυροσβέστες, ενώ άλλα δυο άτομα απεγκλωβίστηκαν τραυματισμένα και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

 

Πηγή: pelop.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.