Αστυνομικο Ρεπορταζ

Νεκρός 26χρονος κυνηγός στο Ψάρι Γορτυνίας

Τραγωδία στο Ψάρι Γορτυνίας σήμερα το απόγευμα. 26χρονος κυνηγός έπεσε νεκρός καθώς το όπλο ενός εκ των δύο άλλων κυνηγών που τον συνόδευαν, εκπυρσοκρότησε και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

 Ο Αρκαδία 93.8 επικοινώνησε με τον κ. Γιώργο Ρουμελιώτη, περιφερειακό σύμβουλο και Πρόεδρο Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης, ο οποίος είχε ενημερωθεί από τις πρώτες στιγμές για το συμβάν και βοήθησε στο έργο της Θηροφυλακής.

Ο νεαρός, με καταγωγή από Αρκαδία, που διατηρούσε εξοχικό στην περιοχή, είχε πάει για κυνήγι με δύο άλλους κυνηγούς, Ινδικής και Πολωνικής υπηκοότητας.

Οι τρεις τους βρίσκονταν σε δύσβατη περιοχή και στην προσπάθειά του θύματος να ανέβει την πλαγιά με τη βοήθεια ενός εκ των δύο άλλων ανδρών που βρίσκονταν μαζί του, τραυματίστηκε θανάσιμα από εκπυρσοκρότηση του όπλου του άλλου κυνηγού.

Στην περιοχή έφτασε άμεσα Αστυνομία, ιατροδικαστής και η Θηροφυλακή. Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα στοιχεία προκειμένου να ξεκαθαρίσει την υπόθεση.

Ο πατέρας του άτυχου νεαρού βρίσκεται καθ' οδόν προς τον τόπο του δυστυχήματος.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.