Αστυνομικο Ρεπορταζ

Παραβίαζε αυτοκίνητα από την Καβάλα ως την Τρίπολη!

Δρούσε μαζί με συνεργό - Κυκλοφορούσε με κλεμμένο όχημα - Άρπαζαν ό,τι πολύτιμο βρισκόταν στο εσωτερικό των αυτοκινήτων.

Στη... μισή Ελλάδα δρούσαν ένας 25χρονος Βούλγαρος και ένας άγνωστος μέχρι στιγμής συνεργός του, οι οποίοι μετακινούνταν από πόλη σε πόλη με κλεμμένο Ι.Χ., για να παραβιάζουν σταθμευμένα αυτοκίνητα και να αρπάζουν ό,τι πολύτιμο έβρισκαν στο εσωτερικό τους!

Τέλος στην αποδοτική... τουριστική περιοδεία τους έβαλαν οι άνδρες της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Λάρισας, όταν σταμάτησαν για έλεγχο στα διόδια του Μακρυχωρίου Τεμπών το Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 25χρονος χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης και διαπίστωσαν ότι είχε κλαπεί στις 16 Νοεμβρίου από μια 47χρονη στην Τρίπολη. 

Μάλιστα, ο δράστης του είχε βάλει βουλγαρικές πινακίδες κυκλοφορίας από όχημα το οποίο είχε κλέψει στο διάστημα από τις 21 Νοεμβρίου ως την 1η Δεκεμβρίου από την πόλη των Σερρών!  

Ο νεαρός Βούλγαρος είχε ακόμη μαζί του ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι, ένα ράδιο- CD, μία συσκευή USB, ένα κατσαβίδι, δύο κλειδιά οχημάτων και μία βουλγαρική άδεια κυκλοφορίας άλλου οχήματος. Από την έρευνα που ακολούθησε από την Ασφάλεια Λάρισας, αποκαλύφθηκε ότι, από τα μέσα Νοεμβρίου, ο αλλοδαπός και ο συνεργός του είχαν διαπράξει έξι κλοπές και πέντε απόπειρες σε σταθμευμένα Ι.Χ. αυτοκίνητα σε Καβάλα, Σέρρες και Ηλεία και είχαν αρπάξει διάφορα αντικείμενα και χρηματικά ποσά. 

Ο 25χρονος οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές και παραβάσεις του νόμου περί όπλων παράβαση και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστεί ο συνεργός του και να διαπιστωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές.

 

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.