Αστυνομικο Ρεπορταζ

Μεσσηνία: Συνελήφθη 25χρονος για παράβαση τελωνειακού κώδικα

Κατασχέθηκαν 220 πακέτα με λαθραία τσιγάρα 

Συνελήφθη, την Παρασκευή (13.9.2019) το βράδυ, στην εμποροπανήγυρη της Κυπαρισσίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας Τριφυλίας, 25χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, χθες (13.9.2019) το βράδυ, στην εμποροπανήγυρη Κυπαρισσίας, ανωτέρω αστυνομικοί, εντόπισαν τον 25χρονο αλλοδαπό να διαθέτει προς πώληση -220- πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης. Από την κατοχή του ανωτέρω κατασχέθηκαν τα λαθραία τσιγάρα, καθώς και το χρηματικό ποσό των -104- ευρώ. 

Τα πακέτα λαθραίων τσιγάρων θα σταλούν στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων. 

Ο 25χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας. 

Δ.Τ.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.