Αστυνομικο Ρεπορταζ

Σύλληψη δυο ημεδαπών για ναρκωτικά

Δελτίο τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας για ενέργειές της στην Πελοπόννησο.

Σύλληψη δυο νεαρών ημεδαπών στο Ναύπλιο για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών, αλλά και σύλληψη αλλοδαπού στην Καλαμάτα για απόπειρα επίθεσης περιλαμβάνει το ενημερωτικό δελτίο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ειδικότερα, αναφέρονται τα εξής:

 

Αργολίδα

Συνελήφθησαν, χθες (22.9.2019) το βράδυ, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, δύο (2) 22χρονοι ημεδαποί, γιατί κατείχαν μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν.

 

Κορινθία

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, δύο (2) περιπτώσεις κλοπής και απάτης σε βάρος ημεδαπού, που είχαν γίνει κατά το χρονικό διάστημα 1.8.2019 έως 5.8.2019 και την 13.8.2019, αντίστοιχα, στο Λουτράκι Κορινθίας. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκαν ισάριθμες δικογραφίες, σε βάρος ενός (1) 46χρονου ημεδαπού, για κλοπή και απάτη, αντίστοιχα.

 

Μεσσηνία

Συνελήφθη, χθες (22.9.2019) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 39χρονος αλλοδαπός, γιατί εισήλθε σε οικία αλλοδαπού και αποπειράθηκε να προκαλέσει επικίνδυνη σωματική βλάβη σε αυτόν και σε μέλος της οικογένειάς του. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.