Αστυνομικο Ρεπορταζ

Εξαρθρώθηκε σπείρα που είχε διαρρήξει σούπερ μάρκετ και στην Τρίπολη

Μετά από πολύμηνη και συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών!

Πρόκειται για εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπραξαν τουλάχιστον εκατόν πέντε κλοπές από καταστήματα «σούπερ μάρκετ» , σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, μετά από ενδελεχή αστυνομική έρευνα, καθώς και από τη διερεύνηση, οργάνωση και ανάλυση δεδομένων και στοιχείων που συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο της πολύμηνης προανάκρισης διαπιστώθηκε ότι, τα μέλη της ομάδας, τουλάχιστον από το Σεπτέμβριο του 2018 έως τον Οκτώβριο του 2019, συγκρότησαν εγκληματική ομάδα, με διαρκή δράση και με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση και διακριτούς ρόλους, με σκοπό τη διάπραξη κλοπών από καταστήματα «σούπερ μάρκετ» , ανά την επικράτεια .

Ειδικότερα, τα μέλη της ομάδας διέπραξαν κλοπές σε διάφορες περιοχές της Αττικής (Αθήνα, Αρτέμιδα, Ελευσίνα, Βούλα, Περιστέρι, Κηφισιά, Ζεφύρι, Χαλάνδρι, Χολαργό, Αγία Παρασκευή, Πετρούπολη, Καματερό, Βάρη, Αργυρούπολη, Καπανδρίτι, Γλυφάδα, Άλιμος, Άγιος Δημήτριος, Δάφνη, Παιανία, Γέρακας, Κορωπί, Νέα Μάκρη, Ταύρος, Αγία Βαρβάρα, Ελληνικό, Αχαρνές), της Θεσσαλίας (Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Βόλος), της Στερεάς Ελλάδας (Χαλκίδα, Λιβαδειά, Αγρίνιο), της Πελοποννήσου (Πάτρα, Τρίπολη, Κόρινθος, Ξυλόκαστρο Κορινθίας, Καλαμάτα, Μεσσήνη, Κυπαρισσία, Αίγιο), καθώς και στα Ιωάννινα και στην Λευκάδα.

Διαβάστε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.