Αστυνομικο Ρεπορταζ

O καθηγητής κιθάρας που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου (photo)

Δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 61χρονου...

Συνελήφθη με ένταλμα στις 15 Νοεμβρίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για τα αδικήματα του βιασμού, των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο και της κατάχρησης ανηλίκου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας, "η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι 10-6-2020, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία της κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική του δράση, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος και άλλων παθόντων (ανηλίκων) καθώς και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

 

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.