Αστυνομικο Ρεπορταζ

Εξι συλλήψεις για μαχαίρι, πυρσούς και ναρκωτικά

Πριν από το Αστέρας-Ολυμπιακός.

Συνελήφθησαν, χθες (15.12.2019) το απόγευμα, στην Τρίπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, σε τέσσερις (4) ξεχωριστές περιπτώσεις, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας  22, 26, 35 και 44 ετών, αντίστοιχα, γιατί σε έλεγχο κατά την είσοδο τους στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, στην κατοχή του 22χρονου -6,3- γραμμάρια κάνναβης, του 26χρονου μικροποσότητα κάνναβης, του 35χρονου -2-τσιγαριλίκια κάνναβης και του 44χρονου μικροποσότητα κάνναβης. 

Ακόμη συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τρίπολης, 25χρονος ημεδαπός, γιατί σε έλεγχο κατά την είσοδο του στο ίδιο γήπεδο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, μαχαίρι, με μήκος λάμας -8- εκατοστών.

Επίσης, συνελήφθη, χθες (15.12.2019) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, 20χρονος ημεδαπός, γιατί σε έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν έξι (6) πυρσοί.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.