Αστυνομικο Ρεπορταζ

Εξιχνιάστηκε η ληστεία του αιώνα στην Ηλεία

Εξιχνιάστηκε ληστεία με αφαίρεση κοσμημάτων αξίας 1.000.000 ευρώ περίπου στην Ηλεία.

Ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία δύο δραστών και σε βάρος τους σχηματίστηκε η ανάλογη δικογραφία - 53 κλεμμένα χρυσά δαχτυλίδια εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς σε ενεχυροδανειστήριο της Ηλείας.

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας, ληστεία που διαπράχθηκε, πριν από ένα έτος περίπου, σε χωριό της Αρχαίας Ολυμπίας, σε βάρος πλανόδιου χρυσοχόου.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία, της κλοπής, του εμπρησμού, της παράβασης του νόμου για τα όπλα και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, σε βάρος ενός 43χρονου αλλοδαπού και μίας 42χρονης ημεδαπής, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.