Αστυνομικο Ρεπορταζ

Χειροπέδες σε δύο που διακινούσαν κοκαΐνη

Ο λόγος για 53χρονο και 57χρονο.

Συνελήφθησαν, προχθές (25.5.2020) το απόγευμα, στο Λουτράκι και στον αυτοκινητόδρομο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών- Κορίνθου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 53χρονος ημεδαπός και 57χρονος αλλοδαπός, αντίστοιχα για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, προχθές (25.5.2020) το απόγευμα, στο Λουτράκι, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν τον 53χρονο και στην κατοχή του βρήκαν και κατέσχεσαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους -54,3- γραμμαρίων και κινητό τηλέφωνο.

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς και εμπεριστατωμένης προανάκρισης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, προέκυψε ότι ο 53χρονος προμηθεύτηκε προηγουμένως την ποσότητα κοκαΐνης από τον 57χρονο.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, ο 57χρονος εντοπίστηκε λίγο αργότερα, στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών- Κορίνθου και συνελήφθη, ενώ στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία (3) κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των -2.950- ευρώ. Επιπλέον, κατασχέθηκε και ένα όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.