Εργασια

Θέσεις εργασίας στο ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ Τρίπολης

Σημαντικές ευκαιρίες απασχόλησης και επαγγελματικής σταδιοδρομίας σε διάφορες θέσεις και ειδικότητες προσφέρει το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ της Τρίπολης.

Εκτός από νοσηλευτικό προσωπικό όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης ( ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ ), το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ αναζητά ιατρικό προσωπικό για την κάλυψη εφημεριών καθώς και εξωτερικούς πωλητές. Για όλες τις προσφερόμενες θέσεις η προϋπηρεσία είναι επιθυμητή ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. για να προγραμματιστεί στη συνέχεια μία προφορική συνέντευξη στο Κέντρο από το Διευθυντή Προσωπικού.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ

Οι ενδιαφερόμενοι γι αυτές τις θέσεις θα αναλάβουν τη διαδικασία ιατρικών επισκέψεων σε Νοσοκομεία και Ιατρούς στην ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Κύρια αρμοδιότητά τους θα είναι η διατήρηση του υφιστάμενου δικτύου και η ανάπτυξη των πωλήσεων σε Ιατρούς και ασθενείς. Παράλληλα θα είναι υπεύθυνοι για την παρουσίαση του Κέντρου σε δυνητικούς πελάτες και για την κατάθεση προτάσεων βελτιστοποίησης των προωθητικών ενεργειών και τον εντοπισμό ευκαιριών ανάπτυξης του Κέντρου. Απαραίτητα θεωρούνται τα προσόντα της επικοινωνίας, η άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας, η γνώση Η/Υ και η προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση πωλήσεων ή εξυπηρέτησης πελατών. Το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ προσφέρει ανταγωνιστικές αποδοχές, κάλυψη εξόδων μετακίνησης και τηλεφωνίας, άριστο περιβάλλον εργασίας και προοπτικές εξέλιξης.

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Για την κάλυψη  των θέσεων Νοσηλευτικού προσωπικού γίνονται δεκτές αιτήσεις όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης ( Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας ) με την αντίστοιχη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Η προϋπηρεσία νοσηλευτών και νοσηλευτριών είναι επιθυμητή αλλά δεν είναι απαραίτητη.

ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Οι ενδιαφερόμενοι ιατροί που θα υποβάλλουν  σχετική αίτηση θα καλύψουν τις ανάγκες εφημεριών του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ενώ υπάρχει και η δυνατότητα μεγαλύτερης συνεργασίας ανάλογα με το χρόνο που μπορούν να διαθέσουν οι ίδιοι ( μερική ή πλήρης απασχόληση ). Σε κάθε περίπτωση θα τηρηθεί εχεμύθεια.

ΦΥΣΙΑΤΡΟΣ

Για τη θέση του επιστημονικού διευθυντή το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ζητά ιατρό με την ειδικότητα του φυσίατρου για μερική ή πλήρη απασχόληση.

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.