Εργασια

ΠαΠελ: Θέση εργασίας για Διοικητική - Γραμματειακή Υποστήριξη

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ζητά ένα άτομο, στην πόλη της Τρίπολης, για Διοικητική και Γραμματειακή Υποστήριξη.

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. 40/28.08.2018 Απόφαση της Επιτροπής Ερευνών της 65ης Τακτικής Συνεδρίασης, ανακοινώνει στο πλαίσιο του έργου με τίτλο: "Διαχείριση του 25% των εσόδων των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου" με Κ.Α. 0133, Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, για την ανάθεση έργου σε ένα (1) άτομο στην πόλη της Τρίπολης, με αντικείμενο "Διοικητική και Γραμματειακή Υποστήριξη της Διεύθυνσης Προσωπικού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου", ως εξής: Χρονική Διάρκεια:

Τρεις (3) μήνες, με δυνατότητα ανανέωσης έως τη λήξη του έργου.

Αμοιβή: 4.800,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένων αναλογούντος ΦΠΑ και λοιπών νόμιμων κρατήσεων)

Σε περίπτωση υπαγωγής στις διατάξεις της παρ. 9 του άρθρου 39 του Ν. 4387/2016, στο ανωτέρω ποσό θα συμπεριλαμβάνονται οι αναλογούσες εισφορές ασφαλισμένου ΕΦΚΑ, ενώ οι αναλογούσες εργοδοτικές εισφορές ΕΦΚΑ θα βαρύνουν το έργο.

 

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.