Εργασια

Έρχονται 1.000 προσλήψεις σε Πυροσβεστική και ΤτΕ

Σχεδόν 1.000 θέσεις εργασίας, με το μεγαλύτερο ποσοστό των προσλήψεων να αφορούν το Πυροσβεστικό Σώμα, ανοίγουν στο άμεσο διάστημα. 

Το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης ανακοίνωσε ότι η αρμόδια υπουργός Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος υπέγραψαν την εγκριτική απόφαση της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου 33/2006 για την πρόσληψη – κατάταξη 876 Πυροσβεστών 5ετούς Υποχρέωσης. 

Το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης αναφέρει ότι είχε προηγηθεί σχετικό αίτημα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη καθώς και ότι οι διαδικασίες θα ξεκινήσουν άμεσα. 

60 προσλήψεις στην Τράπεζα της Ελλάδος

Αύριο, Τρίτη 2 Απριλίου, ξεκινά και η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συλλογής δικαιολογητικών για 60 μόνιμες θέσεις στην ΤτΕ. 

Οι υποψήφιοι για τις θέσεις θα επιλεγούν με γραπτό διαγωνισμό, με ερωτήματα πολλαπλών επιλογών (multiple choice), που θα γίνει μετά τον Σεπτέμβριο. 

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής λήγει στις 14:00 της 17ης Απριλίου. 

Όσοι επιλέξουν να στείλουν εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη την ηλεκτρονική αίτηση, με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ταχυδρομικώς (διεύθυνση: Α.Σ.Ε.Π., Αίτηση για την Προκήρυξη 1Γ/2019, Τ.Θ. 14308, Αθήνα Τ.Κ. 11510) έχουν διορία μέχρι τις 22 Απριλίου. 

 

Περισσότερες πληροφορίες στο iefimerida.gr.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.