Εργασια

ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα δεύτερης ευκαιρίας για ανέργους

Οι δικαιούχοι, οι προϋποθέσεις και η αίτηση...

Οδηγίες για επιχορήγηση εισφορών σε όσους συμμετέχουν στο πρόγραμμα επανένταξης στην αγορά εργασίας 5.000 ανέργων του ΟΑΕΔ, πρώην αυτοαπασχολούμενων, οι οποίοι είχαν διακόψει την επιχειρηματική τους δραστηριότητα και στους οποίους δίνεται δεύτερη ευκαιρία να δημιουργήσουν επιχειρήσεις και να επαναδραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά δίνει εγκυκλιος του ΕΦΚΑ.

Ειδικότερα για τα πρόσωπα αυτά θεσπίζεται επιχορήγηση εισφορών από τον ΟΑΕΔ και χορηγείται ασφαλιστική ενημερότητα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναλύονται παρακάτω. Μετά την τελική έγκριση ένταξης στο Πρόγραμμα και εντός είκοσι ημερών ο δικαιούχος υποβάλει αίτημα προς τον ΟΑΕΔ για την καταβολή της πρώτης δόσης επιχορήγησης προσκομίζοντας μεταξύ άλλων και αποδεικτικό ασφαλιστικής ενημερότητας.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.