Εργασια

Έρχονται μόνιμες προσλήψεις 1.500 αστυνομικών

Δείτε τα προσόντα και τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για την αίτηση...

Τον δρόμο για το ΦΕΚ έχει πάρει ο διαγωνισμός για τις προσλήψεις 1.500 αστυνομικών για την ενίσχυση της ομάδας ΔΙΑΣ αλλά και την ανασύνταξη της ομάδας ΔΕΛΤΑ. 

Σύμφωνα με τον "Ελεύθερο Τύπο", μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνει η δημοσίευση της προκήρυξης σε ΦΕΚ και αμέσως μετά θα ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών από τους υποψήφιους. Οι Ειδικοί Φρουροί προσλαμβάνονται αρχικά με συμβάσεις πενταετούς θητείας στην Ελληνική Αστυνομία που μετά τη συμπλήρωσή της, στην οποία, περιλαμβάνεται και ο χρόνος βασικής εκπαίδευσης, μπορούν να παραμείνουν μόνιμα στο Σώμα, ύστερα από αίτησή τους και εφόσον κριθούν ικανοί από τα αρμόδια συμβούλια. Δείτε παρακάτω αναλυτικά την υπουργική απόφαση με τη διαδικασία, τα κριτήρια, τα προσόντα και τις προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.