Εργασια

Μία θέση Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού στο ΠαΠελ

Προκήρυξη πλήρωσης 1 θέσης μέλους ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ανακοινώνει ότι στο ΦΕΚ τ.Γ. με αριθ. 490/04.04.2019, προκηρύσσεται μια (1) θέση Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) ως εξής:

ΤΜΗΜΑ  ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

(Δ/νση: Θέση Σέχι, Πρώην 4ο Πεδίο Βολής , ΤΚ 22100, Τρίπολη, Πληρ: κ.Μανιά, τηλ. 2710-230128)

-Μία (1) θέση ΔΕΠ στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με θητεία με γνωστικό αντικείμενο «Παθολογική Νοσηλευτική». ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΑΠΕΛΛΑ: ΑPP12645

Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων λήγει στις  06.11.2019.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που έχουν τα νόμιμα προσόντα, να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση υποψηφιότητας μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος ΑΠΕΛΛΑ (http://apella.minedu.gov.gr) μαζί με όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά, όπως αυτά αναφέρονται στο ΦΕΚ της προκήρυξης, καθώς και να προσκομίσουν ένα αντίγραφο αυτών στη Γραμματεία του Τμήματος. Η προκήρυξη έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου www.uop.gr (Ανακοινώσεις/ Θέσεις Εργασίας).

                                                                                                                 

Τρίπολη, 02-09-2019

Ο Πρύτανης

Καθηγητής Αθανάσιος Κ. Κατσής

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.