Εργασια

Πρόσληψη ειδικού συμβούλου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Μία θέση εργασίας ειδικού συμβούλου, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η πλήρωση μίας (1) θέσης ειδικού συμβούλου για την κάλυψη των αναγκών του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου. Η πρόσληψη θα γίνει με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, η διάρκεια της οποίας δεν μπορεί να υπερβαίνει τη θητεία της περιφερειακής περιόδου εντός της οποίας προσλαμβάνεται και θα διενεργηθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 243 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/7-6-2010) "Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης– Πρόγραμμα Καλλικράτης" όπως ισχύουν.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται σε αποκλειστική προθεσμία τριών (3) ημερολογιακών ημερών από την επόμενη της δημοσίευσης της παρούσας σε (5) τοπικές εφημερίδες της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Για περισσότερες πληροφορίες υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Προσωπικού της Δ/νσης Διοίκησης

Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΑΣ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.