Εργασια

Ανακαλείται ο επανασχεδιασμός κατάρτισης ανέργων στην Πελοπόννησο

Ανακαλείται ο επανασχεδιασμός της κατάρτισης μακροχρόνια ανέργων, με πρακτική άσκηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

ΑΝΑΚΑΛΕΙ

Την υπ’ αρ. πρωτ. 1431/04-04-2019 Πρόσκληση για υποβολή προτάσεων με τίτλο «Κατάρτιση μακροχρόνια ανέργων, με πρακτική άσκηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» (κωδ. Πρόσκλησης ΠΕΛ67, Α/Α ΟΠΣ: 3637) προκειμένου:

Να επανασχεδιαστούν οι προτάσεις των πιθανών δικαιούχων, ενσωματώνοντας τις κατευθύνσεις, που αναφέρονται στο υπ' αριθμ. 31523 / EYKE 446 / 19.03.2018 έγγραφο της Εθνικής Αρχής Συντονισμού / EYKE «Ζητήματα ενισχύσεων σε δράσεις συμβουλευτικής – κατάρτισης – πιστοποίησης σε ανέργους», περί ΥΓΟΣ και λαμβάνοντας υπόψη τα πρόσφατα στοιχεία του Εθνικού Ινστιτούτου Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού (Ε.Ι.Ε.Α.Δ.), όσον αφορά την ανεργία και τη διάγνωση αναγκών της αγοράς εργασίας.

Να αλλάξουν οι όροι της μεθοδολογίας υλοποίησης της πράξης, ώστε να εναρμονίζονται με τις διαδικασίες που προβλέπονται στις κατευθυντήριες γραμμές της ΕΥΣΕΚΤ για τα προγράμματα κατάρτισης ανέργων (π.χ. διαδικασία επιλογής ωφελουμένων από τον δικαιούχο)

 

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ε. ΝΙΚΑΣ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.