Παραγωγοι

winamp wmp real qt

Δέσποινα Ακρανίδου

Τι να σας πω; Όποιος ακούσει την εκπομπή μου θα καταλάβει ότι είμαι μια γυναίκα που λατρεύει τα μπουζούκια! Αγαπώ τις νυχτερινές πίστες και για εμένα η ελληνική λαϊκή μουσική είναι ολόκληρη ιδεολογία! 

Φυσικά και δεν είμαι μουσική παραγωγός! Όλα άρχισαν κοντά στο Πάσχα, όταν μου έγινε η πρόταση από τους ανθρώπους του σταθμού, να ηχογραφήσω κάποια σποτάκια σχετικά με την δουλειά μου! Ένα δίλεπτο ομορφιάς με συμβουλές αισθητικής.

Φυσικά το μόνο μικρόφωνο που είχα πιάσει στα χέρια μου μέχρι τότε ήταν αυτό στις σχολικές γιορτές, όταν έλεγα το ποίημά μου.

Ένα βράδυ γεννήθηκε η ιδέα του "Βασικά... καλησπέρα σας!" πίνοντας κάτι μπύρες με τους συναδέλφους του Radio Arcadia (έτσι γιατί εμείς στον Αρκαδία 93.8 είμαστε μια παρέα).

Για εμένα σίγουρα δεν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, αλλά είναι πια μέρος της ζωής μου και οι Παρασκευές μου έγιναν πολύ πιο όμορφες, διασκεδάζοντας με όλους εσάς που με ακούτε! Η ψυχή μου ΕΔΩ…το μυαλό μου ΕΔΩ!

Κάθε Παρασκευή 22:00 - 24:00!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.