Πολιτικη

winamp wmp real qt

Απαντηση Κομισιον στον Ν. Χουντη για τη ΔΕΗ "Μεγαλοπολη 5"

Απάντηση Κομισιόν σε Ν. Χουντή (ΛΑΕ), για τον περιορισμό ισχύος της μονάδας της ΔΕΗ "Μεγαλόπολη 5", που χρησιμοποιεί φυσικό αέριο, υπέρ των ιδιωτών παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας που χρησιμοποιούν λιγνίτη.

Τατουλης: "Στηριζουμε εμπρακτα το κοινωνικο εργο της Εκκλησιας"

"Αφουγκραζόμαστε την αγωνία της κοινωνίας και στηρίζουμε έμπρακτα το κοινωνικό έργο της Εκκλησίας", δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης κατά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για την ανέγερση κτιρίου παροχής συσσιτίων στον Ι. Ν. Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου.

"Δυστυχως στην Αρκαδια καθυστερει η υλοποιηση πολλων εργων"

"Μετά από τέσσερα χρόνια, υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση για την αναβάθμιση των παιδικών χαρών της Δημοτικής Κοινότητας Μεγαλόπολης, που είχα υπογράψει το 2014", τόνισε ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Συνεδριαζει το ΔΣ Μεγαλοπολης

Συνεδριάζει σήμερα Τρίτη (25/9) και ώρα 19:30 μ.μ., με 17 θέματα ημερήσιας διάταξης, το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης.

"Κατοχυρωνουμε την Πελοποννησο της δημιουργιας"

"Κατοχυρώνουμε την Πελοπόννησο της δημιουργίας και της προοπτικής πιστοί στη συμφωνία μας με τους πολίτες", δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη συζήτηση του θέματος της έκθεσης "Πελοπόννησος 2018" που διοργανώνεται στην Κόρινθο. 

"Το εργο για τα απορριμματα θα γινει, θελετε δεν θελετε"

Ο Περιφερειάρχης, Πέτρος Τατούλης, κατηγόρησε μέλη της αντιπολίτευσης για "προσπάθεια εξαπάτησης των πολιτών", "ήξεις- αφήξεις" σχετικά με το έργο και κάλεσε τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας να παραιτηθεί!