Πολιτικη

Οι ευχές του Περιφερειάρχη για το νέο έτος

«Η αγάπη στην πατρίδα ο οδηγός μας για τη διάσωση του τόπου».

 

«Η αγάπη στην πατρίδα αποτελεί το κυρίαρχο σημείο αναφοράς για την αντιμετώπιση των προβλημάτων» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την πρώτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου για το έτος 2017 και σημείωσε ότι οι ευχές του για το νέο έτος εστιάζονται στην αναζήτηση των αξιών μέσα από την παράδοση. 

 

«Οι ταπεινοί πολίτες, αυτοί που διαχρονικά αναλάμβαναν το βάρος της επίλυσης των προβλημάτων, είχαν πάνω απ’ όλα τη διάσωση της πατρίδας μας» ανέφερε ακόμη ο Περιφερειάρχης και πρόσθεσε ότι «αναλογιζόμενος την παράδοση των ευχών θέλω να σημειώσω ότι δεν έπιαναν τόπο γιατί κανένας μας δεν αποφάσισε να αλλάξει. Την αλλαγή έχει ανάγκη ο τόπος, αυτή που ξεκινά απ’ τον καθένα προσωπικά και αυτή που εμπεριέχει την προσωπική ευθύνη του καθενός, αλλά και το ενδιαφέρον του για τον τόπο». 

 

Ο κ. Τατούλης δήλωσε ακόμη ότι δεν μπορούν να λυθούν τα προβλήματα μέσα από έναν ξύλινο πολιτικό λόγο ευχών, χωρίς την αντίληψη και ανάληψη της πολιτικής προσωπικής ευθύνης, και σχολίασε ότι απέναντι στον αντιευρωπαϊκό λόγο που διατυπώνεται από ορισμένους, «θέλω να υπενθυμίσω ότι είμαστε χώρα της Ευρώπης και έχουμε τις δικές μας ευθύνες για την πορεία αυτού του τόπου».

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.