Πολιτικη

Τέλος τα γκράφιτι στην πόλη μας! (video)

Την Δευτέρα 29/5, ο Γιώργος Θεοδωρακόπουλος, Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας, έδωσε συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο Τρίπολης και αναφέρθηκε σχετικά με την οργάνωση καλλιτεχνικής δράσης του Δήμου Τρίπολης και την εθελοντική συμμετοχή μαθητών σε αυτή.

 

Η συγκεκριμένη "ανακοίνωση δράση", όπως είπε και ο Πρόεδρος αφορά τους νέους και πιο ειδικά, μαθητές γυμνασίου και λυκείου.

 

Σκοπούς του έργου είναι ο ευπρεπισμός των κτιρίων της πόλης μας. Είναι φανερό ότι η πόλη μας έχει γεμίσει με γκράφιτι.

 

Ο Δήμος Τρίπολης έλαβε την απόφαση να δράσει και σκοπός του είναι να μην περιορίσει την δημιουργικότητα των παιδιών αλλά να την κατευθύνει σωστά. Έτσι σκέφτηκαν τα παιδιά να εκφραστούν δημιουργικά βάφοντας τους τοίχους της πόλης υπό τις χρήσιμες οδηγίες κάποιου καλλιτέχνη.

 

Αυτή η δράση ονομάζεται:  "Την βάψαμε".

 

Το πρώτο έργο θα υλοποιηθεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο, όπου τα παιδιά που θα δηλώσουν συμμετοχή θα βάψουν τον εξωτερικό τοίχο. Θα χρειαστεί πέντε ημέρες για την ολοκλήρωσή του.

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής στο e mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή στο τηλέφωνο του Δήμου Τρίπολης 2713-600 421

 

Ακόμα ο κ. Θεοδωρακόπουλος αναφέρθηκε στις φθορές που πραγματοποιήθηκαν στην παιδική χαρά που βρίσκεται κοντά στην Πλατεία Άρεως, όπως δήλωσε ο ίδιος:

"Οι παιδικές χαρές δεν είναι του Δήμου είναι όλων μας, αν κάποιοι δεν μπορούν να το καταλάβουν και δεν έχουν την παιδεία, εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό, ο,τι χαλάμε εις βάρος μας είναι!"

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.