Πολιτικη

Γεωργανόπουλος για τις αποζημιώσεις αγροτών (video)

Ο Αντιδήμαρχος Νικόλαος Γεωργανόπουλος, παραχώρησε συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο Τρίπολης και αναφέρθηκε στις κακές καιρικές συνθήκες και στις τρομερές ζημιές που προκλήθηκαν το τελευταίο διάστημα στη γεωργία.

 

Οι ζημιές των χωραφιών της 23ης Απριλίου δεν σταματούν εδώ, αφού ο καιρός της Τρίπολης αντί να γίνεται καλύτερος, χειροτερεύει και φέρνει μαζί του τρομερές καταστροφές!

 

Την Τετάρτη 24/5, είχαμε χαλαζόπτωση σε κάποια χωριά της Αρκαδίας, εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών προκλήθηκαν ζημιές στα σανά των αγροτών στο Λεβίδι. Ακόμα έχουν προκληθεί ζημιές στα κεράσια, στα σκόρδα, στα μήλα και στις πατάτες.

 

Ο Δήμος βρίσκεται σε αναμονή για να βοηθήσει τις περιοχές που θα πληγούν.

 

Σύμφωνα με δήλωση του κ Γεωργανόπουλου: "Το υπόλοιπο 20% των αποζημιώσεων για τους πληγμένους αγρότες, θα δοθεί τέλος Σεπτέμβρη".  

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.