Πολιτικη

Τα μηνύματα Αρκάδων πολιτικών για τον Κ. Μητσοτάκη

Με αναρτήσεις στο facebook "αποχαιρέτησαν" τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη οι κ.κ. Βλάσης και Σμυρνιώτης.

Ο κ. Βλάσης δημοσίευσε το εξής:

 

"Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης υπήρξε ένας σημαντικός πολιτικός, που σημάδεψε την ιστορία της μεταπολεμικής Ελλάδας και υπηρέτησε τη Δημοκρατία και τον Κοινοβουλευτισμό με συνέπεια και οξυδέρκεια. Διακρινόταν από ρεαλισμό, ειλικρίνεια και συνέπεια και πολλές φορές έδωσε μάχες κόντρα στο λαϊκισμό, προκειμένου να μείνει πιστός στις αρχές του και να προσφέρει στην πατρίδα. Η ιστορία έδειξε πως, αν τα λεγόμενά του είχαν εισακουστεί και η διορατικότητά του είχε τύχει ευρύτερης αποδοχής, σήμερα πολλά πράγματα θα ήταν καλύτερα στην Πατρίδα μας. Καλό ταξίδι…"

 

 

Λακωνικότερος ο κ. Σμυρνιώτης, ανήρτησε την εξής φράση στον λογαριασμό του, συνοδευόμενη από σχετικό άρθρο:

 

"Καλό κατευόδιο στον τελευταίο μιάς γενιάς μεγάλων, στον πολιτικό που "έβλεπε" δεκαετίες μπροστά..."

 

Να σημειώσουμε πως με κοινή απόφαση των Υπουργείων Εσωτερικών, Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας, η κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη -Τετάρτη μεσημέρι- θα τελεστεί δημοσία δαπάνη, με τιμές εν ενεργεία Πρωθυπουργού, ενώ έχει κηρυχθεί και τετραήμερο εθνικό πένθος με τις σημαίες, σε κτήρια που στεγάζουν φορείς του ευρύτερου δημοσίου τομέα, να κυματίζουν μεσίστιες.

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.