Πολιτικη

Ο Αστέρας ενώνει ακόμα και Τατούλη-Παυλή!

Το Σάββατο, στις 3 Φεβρουαρίου 2018, βρέθηκαν στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και ο Δήμαρχος Τρίπολης.

Και αν ο μεν κ. Τατούλης  είναι σταθερός θιασώτης της ομάδας του Αστέρα, ο κ. Δήμαρχος Τρίπολης δεν εμφανίζεται πολύ συχνά στο γήπεδο, λόγω και των πολλών υποχρεώσεων που έχει, αναφορικά με εκδηλώσεις του Δήμου.

 

Οπωσδήποτε, οι δυο άντρες, που συχνά βρίσκονται σε "αντίπαλες όχθες", σχετικά με ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας, για μια φορά, υποστήριξαν και οι δυο το ίδιο: Τη νίκη φυσικά του Αστέρα Τρίπολης.

 

Και μπορεί να μην ήλθε η τελευταία στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όμως ήταν ευχάριστη εικόνα για όλους όσους βρέθηκαν στο γήπεδο η αρμονική συνύπαρξη των κ. Τατούλη και Παυλή.

 

Τελικά, χρειάζεται ένας... Αστέρας για να ενωθούν και οι πολιτικές δυνάμεις της Αρκαδίας, έστω και πρόσκαιρα... 

 

YΓ. Την επόμενη φορά, υποσχόμαστε πως θα είναι και ο κ. Παυλής στη φωτογραφία!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.