Πολιτικη

Εκλογές στον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαλτεσινίκου

Εκλογές θα πραγματοποιήσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βαλτεσινίκου, την Κυριακή (25/2) στα γραφεία του Συλλόγου.

(Δελτίο Τύπου)

Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση

Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου τελειώνει. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη και την στήριξη που μας παρείχατε.

Καλούμε συμπατριώτες που θέλουν και μπορούν να αφιερώσουν λίγο χρόνο, όρεξη και ιδέες να συμμετέχουν για την ανανέωση του Δ Σ.

Καλούμε όλους να συμμετέχετε μαζικά στην κατάθεση προτάσεων και συμμετοχή σε ένα λειτουργικό Δ Σ .

Η ύπαρξης του Συλλόγου ως σημείο αναφοράς κάθε Βαλτεσινιώτη, η συνέχιση των δραστηριοτήτων, η ανανέωση, είναι υπόθεση όλων μας. Ο σύλλογος μας είναι από τους λίγους ακόμη με έργο και δράση. Είναι υπόθεση όλων μας να τον διατηρήσουμε.

Πολλά μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου δεν θα θέσουμε υποψηφιότητα για το νέο Δ Σ, θα συνεχίσουμε όμως να βοηθάμε το νέο Δ Σ όπου μας ζητηθεί.

-Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 ώρα 11:00 πμ στα γραφεία του Συλλόγου, Κλεισθένους 17 Ομόνοια (πίσω από το Παλιό Δημαρχείο) θα γίνει η εκλογοαπολογιστική συνέλευση.

Εάν την παραπάνω ημέρα δεν υπάρχει απαρτία η Συνέλευση θα επαναληφθεί (όπως άλλωστε έχει καθιερωθεί και όλοι γνωρίζουν) την Κυριακή 4 Μαρτίου, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, με θέματα:

1. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του απερχόμενου Δ Σ.

2. Ερωτήσεις επί του Διοικητικού και οικονομικού απολογισμού.

3. Εγκρίσεις των Διοικητικού και οικονομικού απολογισμού.

4. Απαλλαγή των μελλών του Δ Σ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής από κάθε ευθύνη.

5. Προτάσεις για το νέο Δ Σ.

6. Εκλογή νέου Δ Σ

Ευχαριστούμε όλους για την ηθική και υλική στήριξη .

Ευχαριστούμε τους συμπατριώτες μας της Ομογένειας που μας εμπιστεύτηκαν και απλόχερα μας βοήθησαν.

Το Δ Σ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.