Πολιτικη

"Nα φύγει τώρα αυτή η Κυβέρνηση" (video, photos)

Το Κίνημα Αλλαγές διεξήγαγε εκλογές  την Κυριακή, 24η Ιουνίου 2018, προκειμένου να αναδειχθούν αυτοί που θα στελεχώσουν τις συντονιστικές του επιτροπές σε τοπικό επίπεδο

Στην Τρίπολη, η διαδικασία έλαβε χώρα στο Παλαιό Δημαρχείο του Δήμου, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Προσερχόμενος στο χώρο για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, ο Βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, επεσήμανε πως ο νέος φορέας της Κεντροαριστεράς επιδιώκει τη συμμετοχή των πολιτών, και ιδιαίτερα των νέων, στην πολιτική διεργασία ενώ σχολίασε και την πρόσφατη παρουσία του Έλληνα Πρωθυπουργού, κ. Τσίπρα, στην εκδήλωση του Ζαππείου όπου, ως γνωστόν, κηρύχθηκε το "τέλος των Μνημονίων".

Δείτε τι είπε ο κ. Κωνσταντινόπουλος στην κάμερα του arcadia938.gr 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.