Πολιτικη

Τα χωριά του Δήμου Τρίπολης χωρίς αποκομιδή απορριμμάτων!

"Έκκληση" και παράκληση, όπως είπε, έκανε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Τάσος Κακλαμάνος, προκειμένου να εγκριθεί, γι' άλλη μια φορά, η εργολαβία που ανατίθεται σε ιδιώτες και σχετίζεται με τα απορρίμματα χωριών του Δήμου Τρίπολης

Πρόκειται περί του γνωστού ζητήματος, που περιγράφεται ως "Αδυναμία εκτέλεσης υπηρεσιών" και αφορά την αδυναμία της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Τρίπολης να καλύψει τις ανάγκες του διευρυμένου, "Καλλικρατικού" Δήμου Τρίπολης.

Η κ. Εικοσιδέκα, από την παράταξη του κ. Σμυρνιώτη, δήλωσε πως η παράταξη "Νέα Τρίπολη" θα υπερψηφίσει το θέμα αλλά ζήτησε, παράλληλα, να υπάρξει σωστή εκτέλεση του έργου από τον εργολάβο και να προσεχθεί το γεγονός πως,  λόγω θερινής περιόδου, η κατάσταση 

 

Οι κ. Τζιούμης και Νίκου (από την παράταξη του κ. Τσιαμούλου) δήλωσαν πως οι παρατάξεις τους ψηφίζουν "παρών", καθώς δεν επιθυμούν να νομιμοποιήσουν, καθ' οιονδήποτε τρόπο, τη χρήση της τοποθεσίας στον Άγιο Βλάση ως παρανόμου χωματερής.

 

Το θέμα αποσύρθηκε καθώς δεν υπήρχε περίπτωση να συγκεντρωθεί η απαιτούμενη αυξημένη πλειοψηφία (21 ψήφοι) που απαιτείται σε αυτές τις περιπτώσεις.

 

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.