Πολιτικη

"Κρύψανε κάτω απ' το χαλί έργα για 63 χρόνια!" (video)

Παράπονα, ευχαριστίες και δηλώσεις για καθημερινό "παρών" έκανε ο δήμαρχος Τρίπολης από το βήμα του 9ου Παγκοσμίου Συνεδρίου Αποδήμων Αρκάδων.

Τη Δευτέρα 23 Ιουλίου συνεχίστηκαν για δεύτερη μέρα οι διεργασίες του 9ου Παγκοσμίου Συνεδρίου Αποδήμων Αρκάδων, που πραγματοποιείται στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης και θα διαρκέσει έως τις 28 Ιουλίου.

 

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του Γενικού Γραμματέα Υποδομών και Μεταφορών, Γεωργίου Δέδε, ο δήμαρχος Τρίπολης πήρε το λόγο για να εκφράσει τις ευχαριστίες του και τα παράπονά του, αλλά και για να κάνει δηλώσεις.

 

Στην, ομολογουμένως, σχεδόν άδεια αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης έκανε τα παράπονά του ο Δημήτρης Παυλής για την απουσία του ακροατηρίου από ένα τόσο σημαντικό γεγονός, όσο αυτό του 9 ου Παγκοσμίου Συνεδρίου Αποδήμων Αρκάδων. Κατηγόρησε προηγούμενες δημοτικές αρχές για ολιγωρία σε σχέση με την τοπική ανάπτυξη και την εκμετάλλευση των οικονομικών πόρων.

 

"Υπάρχουν μελέτες για έργα από το 1955. Κρύψανε κάτω από το χαλί έργα για 63 ολόκληρα χρόνια! Εμείς δε θα κρύψουμε τίποτα όμως! Χρήματα αποδεσμεύτηκαν μόλις το 2017 και από το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς ξεκινήσαμε την υλοποίηση των αντίστοιχων έργων!" τόνισε ο κύριος Παυλής.

 

Απηύθυνε ευχαριστίες τόσο προς τον κύριο Δέδε όσο και στον ίδιο τον Πρωθυπουργό, ο οποίος μετά από προσωπική του πρόσκληση στο δήμαρχο Τρίπολης, ενέκρινε τις 8 από τις 10 προτάσεις, που είχε θέσει ο δήμαρχος Τρίπολης στο 10ο Αναπτυξιακό Συνέδριο, που έλαβε χώρα στην Τρίπολη τον Φεβρουάριο του 2018.

 

Τέλος, υποσχέθηκε, ότι θα δίνει καθημερινό "παρών" σε αυτό το συνέδριο, που αποτελεί τιμή για την Τρίπολη να το φιλοξενεί!

 

Δείτε το video, με όσα είπε ο δήμαρχος Τρίπολης...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.