Πολιτικη

Βλάσης και Σκρέκας στη ΔΕΗ Μεγαλόπολης (photos)

Στη ΔΕΗ Μεγαλόπολης βρέθηκε ο βουλευτής Αρκαδίας με τη ΝΔ Κώστας Βλάσης, με τον τομεάρχη ενέργειας της ΝΔ Κώστα Σκρέκα.

Ο Κώστας Βλάσης έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: 

"Συζητώντας για το μέλλον της ΔΕΗ με εργαζόμενους και συνδικαλιστικά στελέχη στην Μεγαλόπολη. Μαζί με τον αρμόδιο τομεάρχη ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας & πρώην Υπουργό Κώστα Σκρέκα".

Ακολουθεί σχετικό δελτίο τύπου:

Το εργοστάσιο της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη επισκέφθηκαν σήμερα ο Βουλευτής Αρκαδίας Ν.Δ. κ. Κώστας Βλάσης και ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας της Ν.Δ και Βουλευτής Τρικάλων κ. Κωνσταντίνος Σκρέκας.

Οι δύο Βουλευτές συναντήθηκαν με εργαζομένους αλλά και συνδικαλιστικά στελέχη της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη, προκειμένου να ακούσουν τους προβληματισμούς τους σε σχέση με την επικείμενη πώληση των λιγνιτικών μονάδων της εταιρείας. Οι εργαζόμενοι αντάλλαξαν απόψεις με τους δύο Βουλευτές της Ν.Δ. και τους μετέφεραν την έντονη ανησυχία τους, καθώς το σχέδιο που κατάρτισε και ψήφισε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τη ΔΕΗ δεν διασφαλίζει το εργασιακό τους μέλλον αλλά ούτε και τη βιωσιμότητα της ίδιας της εταιρείας.

Πριν την επίσκεψή τους στη Μεγαλόπολη οι κ.κ. Βλάσης και Σκρέκας πραγματοποίησαν σύντομη συνάντηση στην Τρίπολη με μέλη της ΔΑΚΕ του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.