Πολιτικη

Βέβαιος ο Τατούλης για το εκλογικό αποτέλεσμα

Με αφορμή τη συζήτηση για την επερχόμενη, καθιερωμένη έκθεση των επιμελητηρίων Πελοποννήσου, ο κ. Τατούλης προέβη σε μια καθαρά πολιτική τοποθέτηση.

Απαντώντας στην κριτική μελών της αντιπολίτευσης, σχετικά με την αυξημένη φέτος οικονομική συνδρομή της Περιφέρειας στη διοργάνωση, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής:

"Εμείς, ως Περιφερειακή Αρχή, δε θα μπούμε ποτέ στην εσωτερική λειτουργία φορέων, όπως τα Επιμελητήρια. Το πολιτικό παιχνίδι δημιουργεί αμοιβαίες υποχρεώσεις και δείχνει το ήθος και την ωριμότητα όσων συμμετέχουν.

Δεν ήσασταν ποτέ ελεύθεροι και γι' αυτό δεν μπορείτε να το καταλάβετε. Συμπεριφέρεστε (σ.σ. η αντιπολίτευση του Συμβουλίου) σαν γυμνά στρατιωτάκια.

Στόχος και όραμά μας, να δημιουργήσουμε μόνιμη υποδομή για μια Διεθνή Έκθεση στη Νότια Ελλάδα, εφάμιλλη με της Θεσσαλονίκης.

Η Νέα Πελοπόννησος προχωράει ανεξάρτητη, με μια λογική: Το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τους πολίτες της Πελοποννήσου.

Η πορεία μας θα είναι και πάλι νικηφόρα, ανατρέποντας λογικές του παρελθόντος.

Είμαστε παρόντες και δυνατοί, απέναντι σε όσους αναπαράγουν τη μιζέρια και την κακομοιριά."

 

Να σημειώσουμε πως έγινε αναφορά και σε έλεγχο της ΕΔΕΛ- όργανο της Ε.Ε- σχετικά με το καθεστώς που διέπει τη " Μυθική Πελοπόννησος", χωρίς να προκύψει κάποια αρνητική παρατήρηση για την Περιφέρεια στην ανάλογη έκθεση.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.