Πολιτικη

winamp wmp real qt

ΔΑΚ Τρίπολης: Επικίνδυνος στίβος, άψογο κολυμβητήριο..(photos)

"Βίαιες" αντιθέσεις παρουσιάζει η εικόνα του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου της πόλης

 

Από τη μια, η κατάσταση του ταρτάν στο ανοικτό στάδιο είναι κακή και καθίσταται επιτακτική η ανάγκη αποκατάστασής του, καθώς ο χώρος χρησιμοποιείται από πολλούς αθλητές αλλά και πολίτες που επιθυμούν να αθληθούν.

 

Ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου, κ. Καραλής, μας έχει επανειλημμένα διαβεβαιώσει πως οι ανάλογες εργασίες θα γίνουν σύντομα, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε πως η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου-μετά από εισήγηση της πλειοψηφίας- να ελέγχεται το ποιος εισέρχεται στο χώρο μέσω ειδικής εισόδου και κάρτας, είναι απολύτως ορθή.

 

Από την άλλη, θα πρέπει να συγχαρούμε τη διοίκηση, τους εργαζόμενους αλλά και όσους πολίτες χρησιμοποιούν το κλειστό κολυμβητήριο του ΔΑΚ, το οποίο βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και διατηρείται, μάλιστα, εντυπωσιακά καθαρό.

 

Το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο είναι πολύ σημαντικό για την πόλη της Τρίπολης και οφείλει να είναι λειτουργικό, "ζωντανό" αλλά και ευπαρουσίαστο.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.