Πολιτικη

Τατούλης: "Να ανοίξουμε όλοι τους λογαριασμούς μας αύριο!" (video)

Πολυμέτωπη "επίθεση" σε πρόσωπα, κόμματα και ΜΜΕ έκανε ο κ. Πέτρος Τατούλης, θέλοντας να δώσει έμφαση στον ανεξάρτητο χαρακτήρα της "Νέας Πελοποννήσου".

Ο κ. Τατούλης κατηγόρησε την αντιπολίπτευση για "ταραχή" σε σχέση με την μεταρρύθμιση του "Κλεισθένη" ενώ τόνισε πως "δεν μπορείτε να μιλήσετε με τους πολίτες, ζητάτε μόνο την προστασία μηχανισμών κομματικών".

Επιπρόσθετα, ο κ. Τατούλης ανέφερε πως "η ειδοποιός μου διαφορά, ως πολιτικού, πως εγώ μιλάω με τους πολίτες και μάλιστα όσους έχουν περιθωριοποιήσει οι μηχανισμοί".

Τέλος, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου έκανε, για πολλοστή φορά, δυσμενή αναφορά στους "εργολάβους" των ΜΜΕ, όπως τους χαρακτήρισε, καθώς επεσήμανε πως προσπαθούν να δημιουργήσουν μια επίπλαστη εικόνα "κοινωνικής αναγκαιότητας".

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.