Πολιτικη

"Φτιάξαμε τη σπουδαιότερη δομή δια βίου μάθησης"

Στα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης δημιουργημάτων των εργαστηρίων του ΚΕΚ ΠΕ Μεσσηνίας, παρευρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την Κυριακή 12 Μαΐου 2019.

Ο κ. Τατούλης συνεχάρη όλους τους αρμόδιους για την επιτυχημένη εκδήλωση και την ποιότητα των αποτελεσμάτων που έχει να επιδείξει, σημειώνοντας χαρακτηριστικά "φτιάξαμε τη σπουδαιότερη δομή δια βίου μάθησης στην Πελοπόννησο".

"Τους στόχους τους περπατήσαμε μαζί με τους πολίτες και την κοινωνία. Το αποτέλεσμα ανήκει σε όλους εσάς, που αγκαλιάσατε αυτή την προσπάθεια. Ποια είναι τα επόμενα βήματα; Να δείξουμε καινούργιους δρόμους στην επαγγελματική αποκατάσταση και στην επιχειρηματική δραστηριότητα στον τόπο μας. Να δημιουργήσουμε ομάδες επιχειρηματικής δραστηριότητας. Το καινούργιο μεγάλο στοίχημα που πρέπει να κάνουμε" δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Μιλώντας στους Μεσσήνιους ο Πέτρος Τατούλης τόνισε ότι "για πρώτη φορά τα τοπικά προβλήματα και οι λύσεις τους αποτελούν το διακύβευμα, και όχι η οπαδική επιλογή προσώπων. Γιατί ο άδολος πατριωτισμός των απλών ανθρώπων απαιτεί καθαρή σχέση των πολιτικών με τους πολίτες.  Εδώ στην Πελοπόννησο πριν από εννέα χρόνια ξεκινήσαμε μαζί με τους πολίτες αυτό το ταξίδι και καταφέραμε να βγούμε από τα χαρακώματα των πράσινων, των κόκκινων και των μπλε καφενείων. Και να συμπορευτούμε όλοι μαζί για το καλό του δικού μας τόπου. Και σε αυτόν τον σημαντικό αγώνα θα κερδίσουμε".

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.