Πολιτικη

Σπουδαία έργα στην Κορινθία με πρωτοβουλία Τατούλη

Με πρωτοβουλία Πέτρου Τατούλη γίνονται πράξη δύο σπουδαία κοινωνικά έργα στην Κορινθία.

Δύο ακόμα μεγάλα έργα κρίσιμης κοινωνικής σημασίας για την Κορινθία και την Πελοπόννησο παίρνουν το δρόμο της υλοποίησης με ευθύνη του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη.

Πρόκειται για το έργο «Ανέγερση ισόγειας οικοδομής μεθ’ υπογείου με χρήση συνάθροισης κοινού – εστιατόριο «Γεύμα Αγάπης» και εξοπλισμός στην Κόρινθο», το οποίο βρίσκεται στο τελικό στάδιο της απόφασης ένταξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Πελοπόννησος 2014 – 2020 και το έργο «Αλλαγή χρήσης υπάρχοντος ισογείου κτίσματος σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων, ισόγεια προσθήκη κατ’ επέκταση, εσωτερικές διαρρυθμίσεις αλλαγή όψεων» στο εκκλησιαστικό γηροκομείο Κορίνθου «το έργον του Αποστόλου Παύλου», το οποίο και αυτό θα ενταχθεί στο πρόγραμμα της Περιφέρειας με 2.120.000 ευρώ.

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.