Πολιτικη

Νικολάκου: "Ο Πέτρος Τατούλης, ο Παναγιώτης Νίκας και η Μεσσηνία"

"Την προηγούμενη Κυριακή στην κάλπη των ευρωεκλογών οι πολίτες έστειλαν ηχηρό πολιτικό μήνυμα επιλέγοντας με κομματικά κριτήρια."

Την προηγούμενη Κυριακή στην κάλπη των ευρωεκλογών οι πολίτες έστειλαν ηχηρό πολιτικό μήνυμα επιλέγοντας με κομματικά κριτήρια.

Με τον ίδιο τρόπο  θα επιλέξουν την επόμενη κυβέρνηση στις εθνικές εκλογές στις 7 Ιουλίου. 

Αυτή τη Κυριακή 2 Ιουνίου, όμως,  καλούμαστε να ψηφίσουμε για την προοπτική και το μέλλον του τόπου μας. Καλούμαστε να ψηφίσουμε για την Πελοπόννησο του αύριο.

Ο Πέτρος Τατούλης υλοποιείσαι στη Μεσσηνία 154 έργα συνολικού προϋπολογισμού 164 εκατ. ευρώ. 

Έργα σημαντικά όπως η βελτίωση κατασκευής της ε.ο. Κυπαρισσίας - Φιλιατρών – Πύλου, η Γέφυρα Τζάνε - έξοδος Καλαμακίου, η ολοκλήρωση του Μεγάρου Χορού και η πλατείας της Καλαμάτας, ο εκσυγχρονισμός του Βιολογικού Καθαρισμού, η Ολοκλήρωση της οδού Γαργαλιάνοι - Ρωμανός Τμήμα της ε.ο. Κυπαρισσίας - Φιλιατρών – Πύλου, η αποκατάσταση χώρων ανεξέλεγκτης διάθεσης αποβλήτων, τα έργα παράκτιας προστασίας και ανάπλασης ακτών δήμου Αβίας και Μ. Μαντινείας κα. 

Ο Πέτρος Τατούλης υλοποίησε έργα υγείας συνολικής δημόσιας δαπάνης 23.480.700,98€.  Η προμήθεια Μαγνητικού Τομογράφου, η Προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, οι βελτιώσεις κτιριακών και ηλεκτρομηχανολογικών υποδομών – εγκαταστάσεων κέντρου υγείας Άγιου Νικόλαου ,Μεσσηνης, Πυλου  ,Μεθωνης έχουν την υπογραφή του Πέτρου Τατούλη. 

Ο Πέτρος Τατούλης υλοποίησε έργα πολιτισμού άνω των 80 εκατ. Ευρώ, δημιουργώντας ένα σύμπλεγμα αναστηλωμένων ναών  σε όλη τη Μεσσηνία όπως ο Ιερός Ναός του Σωτήρος στους  Χριστιάνους Τριφυλίας, το Ανδρομονάστηρο,  τον Αγιο Νικόλαο Αλαγονίας, την ανάδειξη των Μανιάτικων πύργων.

Ο Πέτρος Τατούλης συνεργάστηκε με τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες διεθνώς, απογειώνοντας  το αεροδρόμιο της Καλαμάτας. Η αύξηση,  κατά 1843%, των προορισμών, η αύξηση της  επιβατικής κίνησης, από 64000 το 2010 σε 291.797 το 2019, είναι το έργο του Πέτρου Τατούλη.   

Ο Πέτρος Τατούλης ενέταξε την Καλαμάτα στο Πρόγραμμα Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΒΑΑ) με 9.165.000 ευρώ.

Ο Πετρος Τατούλης ενέταξε έργο 12,1 εκατ. Ευρώ για την Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση (ΟΧΕ) της Μάνης.  

Ας θυμηθούμε, αντίστοιχα, τα πεπραγμένα του Παναγιώτη Νίκα στη Μεσσηνία και στην Καλαμάτα όπου για 20 και πλέον έτη ασκεί διοίκηση είτε ως Αντινομάρχης είτε ως Δήμαρχος,.

Ο Παναγιώτης Νικας, ως αντινομάρχης Μεσσηνίας, εγκατέλειψε  το οδικό δίκτυο του Νομού, το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, το λιμάνι της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας και όλες τις υποδομές της Μεσσηνίας.  

Κανένα έργο δεν φέρει την υπογραφή του, παρά μόνο αυτό που σχετίζεται με την κατασπατάληση δημοσίου χρήματος στην Μπιρμπίτα, τον καταυλισμό – φάντασμα των αθιγγάνων. 

Ο  Παναγιωτης  Νικας  ως δήμαρχος Καλαμάτας,  συνέδεσε το όνομά του με το έγκλημα της χωματερής της Μαραθόλακκας. 

Ο Παναγιώτης Νίκας  έχει συνδέσει το όνομά του με τις απευθείας αναθέσεις των 7.000.000 ευρώ  για τη μεταφορά των απορριμμάτων.

Ο Παναγιώτης Νικας, έχει ταυτιστεί με το κλειστό Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, με τον υπέρμετρο δανεισμό του δήμου, με την απαξίωση των γειτονιών και των χωριών της Καλαμάτας. 

Ο Παναγιώτης Νίκας κατέβασε την σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την πλατεία της Καλαμάτας, ενώ  ταυτόχρονα επιβράβευε την …αναπτυξιακή πρόταση του Αρτέμη Σώρρα!

Ο Παναγιώτης Νίκας απαγόρευε ότι δεν έλεγχε και δεν είχε συμφέρον. Είναι ο δήμαρχος που έβαλε «λουκέτο» στο πάρκο της Καλαμάτας, ο δήμαρχος που απαγόρευσε τη διενέργεια πολιτιστικών εκδηλώσεων, που επέβαλε πρόστιμα σε όσους δεν υπάκουαν στις διαταγές του. 

Ο Παναγιώτης Νίκας είναι ο ανάλγητος δήμαρχος, που στις πλημμύρες του 2016, την ώρα που χάθηκαν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες, δεν καταδέχθηκε να επισκεφθεί τους πληγέντες. 

Ο Παναγιώτης Νίκας είναι ο δήμαρχος που δεν καταδέχθηκε να ζητήσει μια συγνώμη στην οικογένεια του αδικοχαμένου συμπολίτη μας για την έλλειψη μέτρων ασφαλείας στον πρόσφατο σαιτοπόλεμο.

Ο Παναγιώτης Νίκας είναι γνωστός στην Καλαμάτα. Ο Παναγιώτης Νίκας είναι γνωστός στη Μεσσηνία. 

Οι πολίτες της Καλαμάτας, της Μεσσηνίας, της Πελοποννήσου δεν θα δώσουμε διαβατήριο για το αύριο του τόπου τους, στον μονίμως απόντα από τα πραγματικά προβλήματα, Παναγιώτη Νίκα.  

Οι πολίτες δεν θα επιβραβεύσουν τον αυταρχισμό. Θα αντισταθούν στους εκβιασμούς, στις απειλές και στις χωρίς αντίκρισμα υποσχέσεις.

Στις εκλογές της Κυριακής αποφασίζουμε για το μέλλον μας. Την Κυριακή λέμε όχι στο χθες.

Την Κυριακή ψηφίζουμε για ισχυρό Περιφερειάρχη, που θα βασίζεται στις δικές του δυνάμεις, που θα έχει το σθένος να συγκρουστεί με την οποιαδήποτε κυβέρνηση σταθεί απέναντι στα συμφέροντα των πολιτών της Πελοποννήσου.  

Την Κυριακή ψηφίζουμε Πέτρο Τατούλη και Νέα Πελοπόννησο. 

Την Κυριακή ψηφίζουμε για το αύριο της Καλαμάτας, της Μεσσηνίας, της Πελοποννήσου. 

Την Κυριακή ψηφίζουμε με κριτήριο την ικανότητα και όχι την εντοπιότητα.  

 

Ντίνα Νικολάκου 

Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου 

Δ.Τ.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.