Πολιτικη

Παπαηλιού: "Xάσμα" μεταξύ "κομματικού" και "κοινωνικού" ΣΥΡΙΖΑ (ηχητ.)

Συνέντευξη του επανεκλεγέντα Βουλευτή Αρκαδίας, κ. Γιώργου Παπαηλιού, στον Γιώργο Ηλιόπουλο.

 

Την Τρίτη, 9 Ιουλίου, στο πλαίσιο της εκπομπής "Έι εσείς οι απέξω", ο κ. Παπαηλιού μίλησε για το αποτέλεσμα των πρόσφατων Εθνικών Εκλογών, την "επόμενη μέρα" του ΣΥΡΙΖΑ αλλά έδωσε και μια πρώτη εκτίμηση για τη σύνθεση της νέας Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

Ειδικότερα, ο κ. Παπαηλιού δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως ο ΣΥΡΙΖΑ στάθηκε "όρθιος", αναλαμβάνοντας το ρόλο της "ισχυρής" αντιπολίτευσης απέναντι στη νέα Κυβέρνηση και θα πρέπει, με μια σειρά από στρατηγικές, πολιτικές κινήσεις, να ενδυναμώσει τη σχέση του με τις κοινωνικές δυνάμεις τις οποίες ο "κομματικός" ΣΥΡΙΖΑ δεν μπόρεσε να προσεγγίσει κατά την περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας από τον Αλέξη Τσίπρα.

 

Επιπρόσθετα, χαρακτήρισε τη νέα Κυβέρνηση "νεοφιλελεύθερη" ως προς τον προσανατολισμό της, σημειώνοντας πως αναλαμβάνει μια χώρα η οποία "έχει σταθεί στα πόδια της", εκφράζοντας παράλληλα την "απαισιοδοξία" του για τις προθέσεις του νέου Πρωθυπουργού.

 

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.