Πολιτικη

Ελεύθερη χωρίς όρους η Δούρου για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα

Ελεύθερη έφυγε από το γραφείο της 7ης τακτικής ανακρίτριας η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου μετά την απολογία της για τη φονική πλημμύρα στη Μάνδρα που στοίχισε τη ζωή σε 25 ανθρώπινες ζωές, το Νοέμβριο του 2017.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας, μετά την μαραθώνια απολογία της κ. Δούρου, αποφάσισαν να την αφήσουν ελεύθερη χωρίς κανένα περιοριστικό.

Η κ. Δούρου είναι μεταξύ των εννέα κατηγορουμένων που προέρχονται από την Περιφέρεια Αττικής, τους Δήμους Μάνδρας, Ελευσίνας και Μεγαρέων, τα αρμόδια δασαρχεία  που είναι αντιμέτωποι με σειρά αδικημάτων που τιμωρούνται σε βαθμό πλημμελήματος, όπως αυτά της πλημμύρας από αμέλεια , της ανθρωποκτονίας από αμέλεια διά παραλείψεως τελεσθείσα κατά συρροή, της σωματικής βλάβης από αμέλεια διά παραλείψεως από υπόχρεο κατά συρροή και της παράβασης καθήκοντος δια παραλείψεως.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.