Πολιτικη

"Η πρόταση τιμά την Αρκαδία και τους Αρκάδες"

Το ευχαριστώ του νέου αντιπροέδρου της Βουλής, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.

Ενας συμπατριώτης μας από χθες το απόγευμα κατέχει έναν από τους πλέον τιμητικούς, αλλά και ουσιαστικούς για τη λειτουργία του ελληνικού κοινοβουλίου τίτλους. 

Ο λόγος για τον βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο ο οποίος εξελέγη, μετά από πρόταση του κόμματός του, Ε' αντιπρόέδρος της βουλής

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος με ανάρτηση, το πρωί της Παρασκευής, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όσους συνέβαλαν σε αυτή του την επιτυχία, ενώ δεσμεύτηκε να συνεχίσει τη δουλειά με το ίδιο πείσμα για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Αναλυτικά έγραψε:

"Καλημέρα!

Θέλω να ευχαριστήσω την Φώφη Γεννηματά για την ιδιαίτερα τιμητική πρόταση να εκπροσωπήσω το #πασοκ στο προεδρείο της Βουλής.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους βουλευτές του #kinima_allagis για την εγκάρδια στήριξη αλλά και τους 214 βουλευτές που με τίμησαν με την ψήφο τους.

Η πρόταση αυτή, τιμά την Αρκαδία και τους Αρκάδες.

Η χαρά που εκφράζετε μέσα από τις ευχες σας με συγκίνησαν και μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω. 

Να συνεχίσω με αρχές και αξίες, υπηρετώντας τη χώρα και την παράταξη μου. 

Συνεχίζω με μεγαλύτερο πείσμα ώστε το #πασοκ να γίνει η μεγάλη προοδευτική παράταξη.

Θα τα καταφέρουμε! 

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς"

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.