Πολιτικη

Όλοι οι άνθρωποι του νέου Δημάρχου Τρίπολης

Ο κ. Τζιούμης και οι συνεργάτες του φέρεται να έχουν καταλήξει στις περισσότερες εκ των προτάσεων που θα κάνουν για τις θέσεις ευθύνης σε Δήμο και Δημοτικό Συμβούλιο.

Αυτό που μπορούμε να πούμε, αυτή τη στιγμή, είναι πως η στελέχωση των παραπάνω θέσεων ακολουθεί ένα ρεαλιστικό μοντέλο, καθώς η συνάφεια μεταξύ επαγγελματικού αντικειμένου ενός συμβούλου και θέσεως είναι καθοριστικός παράγοντας.

Αναφερόμαστε, φυσικά, σ' όσους προορίζονται για να συνδράμουν το νέο Δήμαρχο στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά του, αναλαμβάνοντας και αυτοί ένα μέρος της ευθύνης για την υλοποίηση του προγράμματός του.

Σε λίγες ημέρες, τα ονόματα θ' ανακοινωθούν από τον ίδιο τον κ. Τζιούμη, αφού προηγηθεί η ορκωμοσία του, στις 27 Αυγούστου 2019 (Τρίτη).

Σε κάθε περίπτωση, απομένουν κάποιες θέσεις που δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί ποια θα είναι η πρόταση της Δημοτικής Αρχής, καθώς θα πρέπει να εξεταστεί συνολικά ο τρόπος λειτουργίας κάποιων διευθύνσεων του φορέα, σε σχέση ειδικά με την υπαγωγή τους στην κατάλληλη και "συμβατή" θεματική διοικητική "οντότητα".

Όσον αφορά την θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, εκεί θα έχουμε κάτι.."πρωτοποριακό" για τα δεδομένα της Τρίπολης. 

Nα θυμίσουμε πως οι θητείες των αιρετών που καταλαμβάνουν θέσεις διοίκησης είναι ορισμένου χρόνου. 

Τέλος, να σημειώσουμε πως είναι βασικό ζητούμενο για την επόμενη Δημοτική Αρχή η αποκατάσταση κάποιας σχέσης αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πολίτες της Τρίπολης, για να μην συνεχιστεί η πλήρης απαξίωση, ο αδιέξοδος κυνισμός και η απάθεια που φαίνεται να χαρακτηρίζει τους περισσότερους εκ των τελευταίων.

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.