Πολιτικη

Νίκας: Έρχονται "αποκαλύψεις" για την περίοδο Τατούλη

Συνέντευξη τύπου του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Νίκα στην Τρίπολη, Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019.

Τρεις εντεταλμένους Συμβούλους ανακοίνωσε την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019 ο νέος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Νίκας. Πρόκειται για Περιφερειακούς Συμβούλους που αναλαμβάνουν ειδικό έργο σ' εξειδικευμένο τομέα ευθύνης της Περιφερείας.

Τους τομείς του Τουρισμού και Αθλητισμού ανέλαβαν η κ. Καλογεροπούλου και ο κ. Μαντζούνης, αντίστοιχα ενώ η κ. Σπυριδάκου αναλαμβάνει τη διοργάνωση του εορτασμού για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης του 1821.

 

O κ. Μαντζούνης, Περιφερειακός Σύμβουλος  Αργολίδας, αναλαμβάνει τον τομέα του Αθλητισμού.

Όπως δήλωσε ο κ. Νίκας, θα υπάρξει και νεότερη ανακοίνωση πριν το Περιφερειακό Συμβούλιο της Τετάρτης , 25ης Σεπτεμβρίου 2019, όταν και θ' ανακοινωθούν κι άλλα ονόματα.

H κ. Σπυριδάκου, Περιφερειακή Σύμβουλος Λακωνίας, αναλαμβάνει το συντονισμό και τη διοργάνωση του 2021

Παράλληλα, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ανακοίνωσε πως θ' αναρτηθούν στο διαδίκτυο όλες οι επιχορηγήσεις σε πολιτιστικούς συλλόγους αλλά και σωματεία εν γένει οι οποίες, όπως είπε,  δόθηκαν την προεκλογική περίοδο για " πελατειακούς" σκοπούς.

Ο κ. Νίκας αναφέρθηκε και στο ζήτημα της νομικής εκπροσώπησης της Περιφέρειας, ενώ επεσήμανε τα βασικά θέματα που θ' απασχολήσουν το ερχόμενο Πε. Συ, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως η Οικονομική Επιτροπή δεν έχει αναλάβει ακόμα τα καθήκοντά της καθώς αναμένεται η δημοσίευση του Φ.Ε.Κ. που θα επικυρώνει την ανάδειξη των μελών της από το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Σε κάθε περίπτωση, ο Περιφερειάρχης δεσμεύτηκε, επίσης, πως όσοι αναλάβουν θέση σε Νομικά Πρόσωπα της Περιφέρειας θα πάρουν τη μικρότερη δυνατή αμοιβή.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ο κ. Νίκας ανέφερε την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, θέλοντας να δώσει έμφαση στην κατάσταση που επικρατεί στον τομέα του αθλητισμου- όπου μόνο η ομάδα της Τρίπολης διακρίνεται σε υψηλή εθνική κατηγορία. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.