Πολιτικη

Τατούλης: Πρωτόγνωρες "απειλές" κατά του Συμβουλίου!

Η απάντηση του κ. Νίκα ήταν πως ποτέ δεν υπήρξε κάτι τέτοιο..

Απλά, όπως είπε ο κ. Περιφερειάρχης, αναρωτήθηκε αν μπορεί το Περιφερειακό Συμβούλιο ν' "αγνοεί" αποφάσεις της Κεντρικής Κυβέρνησης, χωρίς "κόστος". Σε κάθε περίπτωση, η αποψινή "κόντρα" μεταξύ των δυο ανδρών αφορούσε τον ορισμό του "Εκτελεστικού Γραμματέα" της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο κ. Τατούλης αμφισβήτησε την ορθότητα- και τη νομιμότητα- της διαδικασίας, για να λάβει την απάντηση πως δεν υπήρξε καμία παρατυπία, όπως συνέβαινε και κατά τις προηγούμενες θητείες Περιφερειακών Αρχών. 

Οπωσδήποτε, ο κ. Νίκας χαρακτήρισε ως "υποκριτική" τη διενέργεια "διαγωνιστικής διαδικασίας" για να πληρωθεί η συγκεκριμένη θέση, καθώς ο εκάστοτε Περιφερειάρχης θα έπρεπε ν' αναθέτει τις αρμοδιότητες αυτές σ' άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης του, χωρίς περαιτέρω ενέργειες.

Ο κ. Τατούλης, από την πλευρά του, ανέφερε πως ο ίδιος ακολούθησε τη σύννομη διαδικασία επιλογής "Εκτελεστικού Γραμματέα", μετά από επιλογή μεταξύ πέντε υποψηφίων. Όσον αφορά τα "διοικητικά προσόντα", ο κ. Νίκας "απόρησε" σε τι υπολείπεται αυτών ο ιδιώτης που ανέλαβε τώρα τη θέση σε σχέση με τον προηγούμενο..

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.