Πολιτικη

winamp wmp real qt

Γενική συνέλευση και αρχαιρεσίες στην ΕΝΠΕ

Γενική συνέλευση της ΕΝΠΕ, στην οποία θα γίνουν αρχαιρεσίες για τα νέα όργανά της για την περίοδο 2019 – 2023, συγκαλείται την  Τετάρτη (13/11) στην Αθήνα.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης, εκ μέρους της Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα μετάσχει ex officio ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος θα προτείνει -από την πλειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου- την περιφερειακή σύμβουλο Λακωνίας Μαργαρίτα Σπυριδάκου ως μέλος του Δ.Σ. της ΕΝΠΕ.

Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακό Συμβούλιο ανέδειξε ως αντιπροσώπους του στη μεθαυριανή συνέλευση της ΕΝΠΕ τους συμβούλους Τάσο Σαρδέλη, Μανώλη Σκαντζό, Μαργαρίτα Σπυριδάκου (από την πλειοψηφία), Πέτρο Τατούλη, Ντίνα Νικολάκου, Βασίλη Σιδέρη (μείζων αντιπολίτευση), Γιώργο Δέδε και Μαρία Βεργινάδη (από την παράταξη της ελάσσονος μειοψηφίας “Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο”).

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.